Info točka

(P)ostani KŠK-jevec

So ti všeč novi glasbeni žanri? Si preveč fit za le eno športno dejavnost? Rad jezikaš in bi videl svet preko mladiskih izmenjav? Bi rad reševal življenja, pa nisi Superman? (P)ostani KŠK-jevec!

Že septembra lahko začneš izpolnjevati novoletne zaobljube – izobražuj se, jezikaj, degustiraj, žuraj, daruj kri, potuj po svetu s sovrstniki in spoznaj svojo adrenalinsko plat preko rekreacij!

Članstvo v Klubu študentov Kranj se izkazuje z originalnim potrdilom o šolanju, zato ga moraš obnavljati vsako leto znova.

Septembra in oktobra 2019 te letos na Fakulteti za organizacijske vede in Info točki KŠK ob včlanitvi ali podaljšanju članstva čakajo lepe nagrade. Prav tako bo ob koncu projekta potekalo žrebanje za glavno nagrado. Vsak član, ki polajka naš FB in instagram profil, se poteguje za zvočnik JBL GO2.
_____________________________________________________________________

Zakaj bi se včlanil/a v klub?

Razlogov je veliko, naj jih naštejemo le nekaj:

  • članstvo je brezplačno 
  • kot član/ica si deležen/na številnih ugodnosti (pregled ugodnosti)
  • kot član/ica se številnih aktivnosti, projektov in dogodkov (tudi žurov!) udeležiš po ugodnejši ceni in včasih celo brezplačno!

Kako podaljšaš članstvo ali se vpišeš v klub?
Če se boš v klub letos vpisal/a prvič, imej s seboj originalno potrdilo o vpisu, potem te bomo fotkali (pred ogledalom zvadi pozo!), člansko izkaznico pa ti bomo izdelali takoj. Za podaljšanje članstva imej s seboj originalno potrdilo o vpisu in KŠK-jevo izkaznico, na katero ti bomo nalepili nalepko za tekoče šolsko leto. Le z veljavno izkaznico si upravičen do prijave na projekte in nakupa ugodnosti Kluba študentov Kranj.

  • včlanitev: potrebuješ originalno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto
  • podaljševanje članstva: prinesi originalno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto in KŠK-jevo člansko izkaznico

_____________________________________________________________________

Akcija bo ves čas projekta potekala na Info točki KŠK (Slovenski trg 5, 4000 Kranj), hkrati pa bomo s KŠK-jevo stojnico, v času podaljševanja študentskih bonov, prisotni tudi na Fakulteti za organizacijske vede.

DELOVNI ČAS INFO TOČKE V ČASU PROJEKTA (P)OSTANI KŠK-JEVEC (16. 9. 2019 – 18. 10. 2019):

ponedeljek in četrtek: od 10.00 do 16.00
torek, sreda in petek: od 14.00 do 20.00
ostale dneve in praznike zaprto