Mednarodno

Mednarodna mladinska izmenjava programa Erasmus+ “Life Choices from Youth to Adulthood” – Velika Britanija, februar 2020

Klub študentov Kranj v februarju pošilja 5 udeležencev na mednarodno mladinsko izmenjavo v Veliko Britanijo. Glavna tema projekta je pomen in koristi zdravega načina življenja.
Ideja projekta je, da se mladi spoznajo z orodji in znanji za iskanje informacij, ki jim lahko pomagajo pri sprejemanju odločitev. Skozi teden se bodo odvile raznolike delavnice, delo pa bo organizirano v skupinah, mešanih narodnosti. Vse pa v sproščenem vzdušju in z veliko prostora za učenje.

Mladinska izmenjava: “Life Choices from Youth to Adulthood“
Termin: 19. – 27. februar 2020
Lokacija: Bristol, Velika Britanija
Starostna omejitev: 18-30
Več informacij: Infopack 1 in Infopack 2 in Naloge udeležencev
Nastanitev: Woodhouse Park, Fernhill
Prijave: do ponedeljka, 16. decembra 2019– do 12:00

Urnik aktivnosti: Life Choices from Youth to Adulthood je financiran iz programa Erasmus+. Namestitev, organizacijo in prehrano krije partnerska organizacija OTI CHEF. Udeleženec/-ka krije le prijavnino v višini 20,00€ ter del potnih stroškov, če le te presegajo zgornjo mejo razpoložljivega pavšalnega zneska 275,00€. Udeleženec si sprva stroške prevoza krije sam, a so mu te po koncu projekta povrnjeni.

Povratne informacije o izboru kandidatov, bomo posredovali na tvoj email naslov do 25. decembra 2019.Za dodatne informacije nam lahko pišeš na mednarodni@ksk.si.

Če si v dvomih kaj maldinske izmenjave sploh so, si več lahko prebereš tukaj, na tej povezavi pa je nekaj utrinkov iz projekta “Move towards Inclusion”, izmenjave katere glavna tema je bil ples in inkluzivnost. Projekt je potekal v Franciji meseca oktobra 2019.