Erasmus+

Mednarodna mladinska izmenjava Erasmus+ “Move Towards Inclusion” – Francija, 26. oktober do 3. november 2019

Klub študentov Kranj išče 8 udeležencev za udeležbo na mednarodni mladinski izmenjavi, ki bo potekala v Franciji. Glavna tema projekta je medkulturno povezovanje mladih preko plesa in športa. Skozi teden se bodo odvile raznolike delavnice, delo pa bo organizrano v skupinah, mešanih narodnosti. Vse pa v sproščenem vzdušji in z veliko prostora za učenje.

Mladinska projekt: “Move towards Inclusion“
Termin: 26. oktober do 3. november 2019
Lokacija: Beaumont, Francija
Starostna omejitev: 18-27
Več informacij: Infopack
Prijave: do srede, 18. septembra 2019 – do 12:00, preko spletnega obrazca

Nastanitev: Carrefour des Jeunes

Projekt Move towards Inclusion je financiran iz programa Erasmus+. Namestitev, organizacijo in prehrano krije partnerska organizacija Club pour l’UNESCO Jean LAURAIN- Metz. Udeleženec/-ka krije le prijavnino v višini 20,00€ ter del potnih stroškov, če le te presegajo zgornjo mejo razpoložljivega pavšalnega zneska 275,00€. Iz Kranja se bomo najverjetneje vsi slovenski udeleženci skupaj peljali s kombijem.

Prijaviš se lahko z izpolnjenim spletnim prijavnim obrazcem do vključno srede, 18. septembra 2019. Povratne informacije o izboru kandidatov, ti bomo posredovali na tvoj email naslov do 24. septembra 2019.

Za dodatne informacije nam lahko pišeš na mednarodni@ksk.si.

 

Če si v dvomih kaj maldinske izmenjave sploh so, si več lahko prebereš tukaj, na tej povezavi pa je nekaj utrinkov iz projekta “Dance for Life”, izmenjave katere glavna tema je bil ples in je potekala v Romuniji leta 2016.