Erasmus+

Mednarodna mladinska izmenjava Erasmus+ “Move Towards Inclusion” – Poljska, 30. junij – 8. julij 2019

Klub študentov Kranj išče 8 udeležencev za udeležbo na mednarodni mladinski izmenjavi, ki bo potekala na Poljskem. Glavna tema projekta je medkulturno povezovanje mladih preko športa. Skozi teden se bodo odvile raznolike delavnice (Inovation Lab, Football, Hiking, National games, Team bulding games), delo bo organizrano raznoliko v skupinah, mešanih narodnosti in po želji tudi individualno. Sredi tedna se boste skupaj odpravili na izlet v Zakopane – “Winter Capital of Poland”.

Mladinska projekt: “Move towards Inclusion“
Termin: 30. junij do 8. julij 2019
Lokacija: Poronin, Poljska
Starostna omejitev: 18-27
Več informacij: Infopack
Prijave: do srede, 12. junija 2019 – do 12:00, preko spletnega obrazca

Nastanitev: Guesthouse Austryjok

Projekt Move towards Inclusion je financiran iz programa Erasmus+. Namestitev, organizacijo in prehrano krije partnerska organizacija Youth of Europe. Udeleženec/-ka krije le prijavnino v višini 20,00€ ter del potnih stroškov, če le te presegajo zgornjo mejo razpoložljivega pavšalnega zneska 275,00€. Prijaviš se lahko z izpolnjenim spletnim prijavnim obrazcem do vključno srede, 12. junija 2019 – do 12:00. Povratne informacije o izboru kandidatov, ti bomo posredovali na tvoj email naslov do 14. junija 2019.

Za dodatne informacije nam lahko pišeš na mednarodni@ksk.si.

 

Če si v dvomih kaj maldinske izmenjave sploh so, si več lahko prebereš tukaj, na tej povezavi pa je nekaj utrinkov iz projekta “Dance for Life”, izmenjave katere glavna tema je bil ples in je potekala v Romuniji leta 2016.