O klubu

SVEŽenj: RAZPIS za mlade glasbenike

V sezoni  2017/2018 se bo v Kranju pod okriljem Kluba študentov Kranj v sodelovanju s KUD Subart odvijal najbolj svež event za mlade glasbenike - SVEŽenj. Kot vam pove že samo ime je namen dogodkov v Kranj pripeljati sveženj frišnih glasbenikov, ki bi jih sicer težko videli na lokalni sceni.

+

Erasmus+

Razmišljaš o študentski izmenjavi? Si želiš izkušnje življenja v tujini? Izboljšati znanje tujega jetzika? Ali pa želiš v tujini pridobiti praktične delovne izkušnje? Izberi Erasmus+!

+

Hey Success

Do you believe that your future is 100% in your hands? You cannot believe because you lost your optimism in thousands of meaningless and complicated from your school books? The practical experience during studies is in very low level ...

+

Razpis kandidacijskega postopka za svetnika

UO KŠK razpisuje volilni postopek za: svetnika Sveta Zveze ŠKIS; svetnika Sveta ŠOLS;

+

Razpis kandidacijskega postopka v organe KŠK

UO KŠK razpisuje kandidacijski postopek za: 3 člane Upravnega odbora Kluba študentov Kranj.

+

Izredna letna Skupščina Kluba študentov Kranj

Upravni odbor Kluba študentov Kranj v skladu s 26. členom Statuta Kluba študentov Kranj sklicuje izredno letno Skupščino Kluba študentov Kranj, ki bo potekala v soboto, 23. 6. 2018, ob 12.00 v prostorih Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, Kranj. Dnevni red skupščine:

+

Razpis za delo: PR

IŠČEMO NOVE DELOVNE MOČI IN SVEŽE IDEJE! Soustvarjaj klubsko dogajanje in se pridruži več kot 60 aktivistom! Če želiš zavihati pero, poiskati nov izziv in delati v mladem kolektivu, potem se lahko prijaviš za delo predstavnika z odnosi z javnostmi Kluba študentov Kranj!

+

Razpis za delo: Poslovni sekretar

Iščemo aktivnega in odgovornega študenta/ študentko (pogoj za delo je status študenta v letu 2018/2019), ki pozna Klub študentov Kranj in ga veseli delo v mladem kolektivu.  Izkušnje so zaželjene, a možnost nudimo prav vsem. 

+