Erasmus+

Razmišljaš o študentski izmenjavi? Si želiš izkušnje življenja v tujini? Izboljšati znanje tujega jezika? Ali pa želiš v tujini pridobiti praktične delovne izkušnje? Izberi Erasmus+!

Kaj?
Mladinsko poglavje programa Erasmus+ nagovarja mladinski sektor in ga spodbuja k organizaciji  učnih mobilnosti za vse mlade v starosti od 13. do 30. leta, ki ponujajo priložnosti neformalnega izobraževanja in priložnostnega učenja v kontekstu mladinskega dela. Spodbuja tudi razvoj kompetenc mladinskih delavcev in voditeljev za organizacijo aktivnosti neformalnega učenja v mladinskem delu ter vključevanje mladih v dialog z oblikovalci mladinskih politik na lokalni, nacionalni, evropski ali mednarodni ravni.

Kje lahko dobim še več informacij?
Odlično izhodišče za raznorazne vrste izmenjav in priložnosti v tujini je MOVIT, Zavod za razvoj mobilnosti mladih; hkrati pa lahko za informacijami pobrskaš na svoji fakulteti, kjer vsako leto pripravijo sejme in različna svetovanja za vse, ki si želijo izmenjav!

Evidenca naročil

Evidenca naročil Kluba študentov Kranj

+

Začimbe jazza – vagon št. 2

Na naši postaji se bo vsak mesec ustavil poseben vlak z začimbami. Pripravite se na pravo fuzijo glasbenih okusov, kjer bomo klasičen jazz oplemenitili z začimbami afrobeata, etno glasbe, hip-hopa, soula, rocka, funka in psihedelije.

+

Pod modro lučko – računalniški tečaji

Za uspeh v današnjem svetu so računalniške veščine skoraj neizogibne. Na teh tečajih boste imeli možnost pridobiti digitalne kompetence na različnih področjih.

+

PreTM: Kakkmaddafakka + MRFY ODPOVEDANO

Na petek trinajsti pade skandinavsko-slovenska žurka. KAKKMADDAFAKKA prvič v Sloveniji, Egge tudi, MRFY pa prvič v Kranju v novem desetletju. S tem bomo napovedali ovo novo ero Tedna mladih, ki štarta z najlepšim mesecem - majem. Hype is real

+

Iz mačke v leva – Tečaj javnega nastopanja

Iz puhastih mačk in mačkonov se boste prelevili v kralje in kraljice s košato grivo. Gre za 3-tedenski trening javnega nastopanja in retorike, kjer bomo obdelali prvine dobrega nastopa v različnih življenjskih okoliščinah, ki doletijo prav vsakogar izmed nas.

+

Tečaj za voditelja čolna (+ izpit + pripomočki)

Si želite opraviti tečaj za voditelja čolna? Potem imamo za vas posebno ugodno ponudbo

+

Potopisni večeri

Potujte z nami okrog sveta vsako nedeljo ob 19:30 v KluBaru!

+

Akrojoga

Si želiš leteti? Pridruži se nam na leteči (akro) jogi!

+

Kviz znanja

Dogodek se odvija v Kranjski knjižnici (MKK). Praviloma ob torkih enkrat mesečno. Prijavnine ni.

+

Plezanje za študente

Januarja spet začnemo s plezarijo.

+

Začimbe Jazza

Vsak mesec se nam bodo pridružili izkušeni in drzni glasbeni kuharji, ki za navigacijo po jazzovskem gorovju ne uporabljajo kompasa temveč intuicijo čutil, zaradi cesar so njihove enolončnice vedno zacinjene drugače.

+

Študenti dijakom 2020

Že 20. leto zapored bodo dijaki lahko iz prve roke prejeli informacije o študiju. Nova obzorja jim bodo odpirali malo bolj izkušeni študenti. Dogodek se bo odvijal na Gimnaziji Franceta Prešerna.

+