www.ksk.si
Bližnjice
Čolnpotopisi majPyhtonPhotoshop
škis

Aktualni dogodki

obveščajte me o dogodkih:

Obvestila

30. marec 2018, petek
Razpis za delo: Poslovni sekretar
Če želiš zavihati študentske rokave, poiskati nov izziv in delati v mladem kolektivu, potem se lahko prijaviš za poslovnega sekretarja/sekretarko Kluba študentov Kranj!

Iščemo aktivnega in odgovornega študenta, ki pozna Klub študentov Kranj in ga veseli delo v mladem kolektivu. Izkušnje so zaželjene, a možnost nudimo prav vsem.

Prijaviš se lahko do sobote, 21. 4. 2018 na predsednik@ksk.si. Več info.
5. marec 2018, ponedeljek
Žur za gregorjevo: Ptički se žvalijo
KŠK pripravlja totalno hud žur za gregorjevo: Ptički se žvalijo! Mladinski kulturni center za Starim Mayerjem se bo spremenil v podobo festivalov starih slovenskih popevk, ker so že naši predniki vedeli, da za pravo žurko rabiš živo musko. Tega ne bo manjkalo, saj smo povabili band Odprava Zelenega Zmaja, ki nas bo s punk rock priredbami slovenskih komadov razplesal po celotnem MKCju. Po koncertu pa še DJ Udo Brenner, ki je obljubil hite, katerih naslove izveš pri svojih starcih. Shazam ne najde. 

Če je kdo slučajno zaljubljen in pride v paru, častimo še drinko! Se vidimo 16. marca! 💃🥂
5. februar 2018, ponedeljek
Nov član Upravnega odbora
V soboto, 3. 2. 2018 je bil na Skupščini Kluba študentov Kranj izvoljen nov član Upravnega odbora Jan Vidmar, in sicer za mesto resornika za izobraževanje!

Čestitamo in želimo veliko uspehov!
21. januar 2018, nedelja
Redna letna skupščina Kluba študentov Kranj
Upravni odbor Kluba študentov Kranj v skladu s 26. členom Statuta Kluba študentov Kranj sklicuje redno letno Skupščino Kluba študentov Kranj, ki bo potekala v soboto, 3. 2. 2018, ob 17. 30 v prostorih Občine Kranj.

Prijave (ime, priimek in članska številka) na Info točki KŠK, po pošti ali po elektronski pošti skupscina@ksk.si najmanj tri (3) dni pred Skupščino.
3. januar 2018, sreda
Razpis kandidacijskega postopka v organe KŠK
Na podlagi sklepa, sprejetega na redni seji UO KŠK 26. decembra 2017, in v skladu z akti Kluba študentov Kranj UO KŠK razpisuje kandidacijski postopek za člana Upravnega odbora Kluba študentov Kranj, in sicer za vodjo resorja Izobraževanje.

Kandidacijski postopek prične teči v sredo, 27. 12. 2017, in traja štirinajst (14) dni. V tem času morajo vsi kandidati podati pisno kandidaturo na sedež Kluba študentov Kranj oziroma jo priporočeno poslati na naslov Kluba študentov Kranj najkasneje do vključno torka, 9. 1. 2018.