Info točka

Ni statusa? Ni panike!

Se šola ali študij zate zaključuje? Si se morda zaposlil/-a ali v tem letu dopolnil/-a 26 let?

Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje?
Ker obvezno zdravstveno zavarovanje v večini primerov krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ki so pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Tako v primeru, če zboliš oz. se poškoduješ in potrebuješ zdravniško pomoč, moraš brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja del stroškov zdravstvenih storitev plačati kar iz svojega žepa. Ta doplačila so lahko zelo visoka. Zato pravočasno skleni dopolnilno zavarovanje pri Varuhu zdravja, Vzajemni.

Top ugodnosti
Ob sklenitvi zavarovanja nudi Varuh zdravja, Vzajemna kup ugodnosti:

  • darilni bon Extreme Vital v vrednosti 35 EUR (za mlade do 27 let),
  • ob vključitvi v lojalnostni program Varuh zdravja prejmeš tudi majico, dobroimetje Vzajemne za 20 EUR, izreden popust ob sklenitvi zavarovanja Tujina Multirip ter bon v vrednosti 100 EUR za dentalne storitve pri Ars Salutaris Adriatic d.o.o.,
  • eno leto brezplačne uporabe storitve Dr. Posvet, ki zagotavlja brezplačen posvet z zdravnikom 24/7 prek priljubljenih aplikacij za klepet ter
  • dva para nogavic Crazy socks ob sklenitvi kateregakoli dodatnega zavarovanja.

Več o ugodnostih in pogojih si preberi na spletni strani vzajemna.si/nipanike.

Filmske nagrade
Sodeluj v nagradni igri, ki poteka od 22. 9. 2020 do vključno 13. 10. 2020 in se z nekaj sreče poteguj za eno leto brezskrbnih filmskih užitkov z letno naročnino na priljubljeni Netflix premium paket. Prejmeš pa lahko tudi zavarovanje Tujina Multitrip ali ostale nagrade. Sodeluj na vzajemna.si/nipanike!

Za več informacij se obrni na Špelo Šifkovič Soklič, Vzajemna PE Kranj, tel.: +386 (0) 41 810 975, e-mail: spela.sifkovic-soklic@vzajemna.si.i.