Info točka

(P)ostani KŠK-jevec

So ti všeč novi glasbeni žanri? Si preveč fit za le eno športno dejavnost? Rad jezikaš in bi videl svet preko mladiskih izmenjav? Bi rad reševal življenja, pa nisi Superman? (P)ostani KŠK-jevec!

Že septembra lahko začneš izpolnjevati novoletne zaobljube – izobražuj se, jezikaj, degustiraj, žuraj, daruj kri, potuj po svetu s sovrstniki in spoznaj svojo adrenalinsko plat preko rekreacij!

Članstvo v Klubu študentov Kranj se izkazuje z originalnim potrdilom o šolanju, zato ga moraš obnavljati vsako leto znova.

V času od 5. septembra do 21. oktobra 2017 te letos na šoli oz. fakulteti in Info točki KŠK ob včlanitvi ali podaljšanju članstva čaka KOLO SREČEVsak lahko zavrti svojo srečo in prejme privlačne nagrade. Prav tako bo ob koncu projekta potekalo žrebanje za glavno nagrado, in sicer izlet v Gardaland, izžrebali pa bomo tudi tri nagrajence, ki bodo prejeli koncertni aranžma pri Koncerti.net.
_____________________________________________________________________

Zakaj bi se včlanil/a v klub?

Razlogov je veliko, naj jih naštejemo le nekaj:

  • članstvo je brezplačno 
  • kot član/ica si deležen/na številnih ugodnosti (pregled ugodnosti)
  • kot član/ica se številnih aktivnosti, projektov in dogodkov (tudi žurov!) udeležiš po ugodnejši ceni in včasih celo brezplačno!

Kako podaljšaš članstvo ali se vpišeš v klub?
Če se boš v klub letos vpisal/a prvič, imej s seboj originalno potrdilo o vpisu, potem te bomo fotkali (pred ogledalom zvadi pozo!), člansko izkaznico pa ti bomo izdelali takoj. Za podaljšanje članstva imej s seboj originalno potrdilo o vpisu in KŠK-jevo izkaznico, na katero ti bomo nalepili nalepko za tekoče šolsko leto. Le z veljavno izkaznico si upravičen do prijave na projekte in nakupa ugodnosti Kluba študentov Kranj.

  • včlanitev: potrebuješ originalno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto
  • podaljševanje članstva: prinesi originalno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto in KŠK-jevo člansko izkaznico

_____________________________________________________________________

Akcija bo ves čas projekta potekala na Info točki KŠK (Slovenski trg 5, 4000 Kranj), hkrati pa bomo s KŠK-jevo stojnico, kjer se boš lahko včlanil ali podaljšal svoje članstvo, obiskali šole in fakultete:

Gimnazija Kranj
 – 5., 6. in 7. september
Gimnazija Franceta Prešerna – 12. in 13. september
Fakulteta za organizacijske vede – 29. september in 2. oktober
Biotehniški center Naklo – 3. oktober
Šolski center Kranj – 4. in 5. oktober

DELOVNI ČAS INFO TOČKE V ČASU PROJEKTA (P)OSTANI KŠK-JEVEC (18. 9. 2017 – 20. 10. 2017):

ponedeljek in četrtek: od 10.00 do 16.00
torek, sreda in petek: od 14.00 do 20.00
ostale dneve in praznike zaprto