Šport

Beachvolley challange 2018

Kdaj

1. septembra 2018 - 1. septembra 2018

Kje

Stražišče

Cena

Prijavnina znaša 20 evrov na ekipo, oziroma 15 evrov za prijavo KŠK ekipe. Za KŠK ekipo velja vsaka ekipa v kateri je vsaj en igralec član Kluba študentov Kranj.

Po celem poletju treningov prihaja priložnost, da se z ekipo preizkusiš na rekreativnem turnirju Odbojke na mivki BEACHVOLLEY CHALLENGE 2018 v Stražišču pri Kranju.
Turnir bo v soboto, 15. 9. 2018 s pričetkom ob 10. uri. Poišči še 2 prijatelja in se prijavi na Turnir mešanih trojk. Obeta se nam
odličen turnir, sproščeno ozračje, hladna pijača, topel obrok ter čast in slava za velikega zmagovalca.

PRAVILA TURNIRJA:
Vsaka tekma se igra na dva dobljena niza, niz se zaključi pri petnajsti točki z razliko dveh točk.
Ekipo sestavljajo trije igralci, igralke, lahko pa prijavite tudi mešane ekipe. V primeru mešanih ekip, upoštevamo handicap točkovanje, in sicer vsako dekle v ekipi pomeni dodatni dve točki na začetku vsakega niza.
Torej ekipa samih deklet začne vsak set z rezultatom 6:0.
Tekmo igralci sodijo sami, razen polfinalnega in finalnega obračuna, ki ga sodi sodnik. Ekipe na turnirju so razvrščene v štiri skupine.

PRIJAVNINA:
Prijavnina znaša 20 evrov na ekipo, oziroma 15 evrov za prijavo KŠK ekipe. Za KŠK ekipo velja vsaka ekipa v kateri je vsaj en igralec član Kluba študentov Kranj.
Na turnir se lahko prijavi vsak, razen igralcev, ki so v sezoni 2017/2018 nastopali v prvi državni odbojkarski ligi za moške.
V ceno prijavnine je vštet strošek najema igrišč, toplo kosilo na prizorišču turnirja, vsak igralec pa dobi še majico Kluba študentov Kranj.
Vsaka ekipa igra najmanj štiri tekme.

PRIJAVE zbiramo preko prijavnega obrazca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegH3OxY7_yBJPhjNdOAv2PHOwmh0T7ca6kqRfaXDDG_JvpTw/viewform?c=0&w=1