Kultura

Koncertni video tok

Kdaj

Vsako soboto v novembru 2020

7. novembra 2020 - 28. novembra 2020

Kje

Live stream na KŠK Facebook strani

Cena

Brezplačno!

Prijave

Klikni "going" na Facebooku in povabi prijatelje!

KŠK in Trainstation SubArt pripravljata sklop online koncertov v “živo”, ki se bodo odvili v mesecu novembru.
Pričakuješ lahko skupine NATT, FANKADELIK, SMETNAKI, ter nekatere (še) neuveljavljene bande.
*SPREMEMBA PROGRAMA! 4. KONCERT LE SERPENTINE NAMESTO SMETNAKOV!*
__________________________________________
P r o g r a m
__________________________________________
7.11. ob 21ih
► NATT
Natt preigravajo lahkotno težki crust/eksperimental/industrial/bm koktail. Bend je nastal 2019, vmes počival pol leta zaradi menjave članov, letos poleti pa ponovno pričel z vajami. Tokratni koncert, ki se bo odvil prek strama, bo njihov prvi javni koncert v novi postavi.
Poglej si več na: https://www.facebook.com/Nattband
https://natt.bandcamp.com/
___________________________________________
14.11. ob 21ih
► FANKADELIK: Joe Joe, Semch, Lazar, Frontize, Andi
Za mešalko: Stefan “DJ Necropsi” Korn
GD Fankadelik je bilo ustanovljeno s strani znane tržiške zasedbe T.M.S. Crew s prvotnim namenom koncertiranja in ustvarjanja glasbe. V zadnjih dveh letih pa se je reorganizirala celotna vizija društva, polna pozitivne energije in elana za nove podvige. Predsednik društva, reper Jošt Tadvan Urbanc a.k.a. Joe Joe, je imel dovolj zamisli in energije, da je posameznike s skupnimi interesi ter cilji na njihovi glasbeni poti povezal v raznoliko, toda složno ekipo.
Poglej si več na:
https://www.facebook.com/FankadelikEnt/
https://joejoeoreilytmscrew.bandcamp
https://www.facebook.com/joejoe.oreily
https://www.facebook.com/joejoetms
https://www.instagram.com/oh_joey_joe/
___________________________________________
21.11. ob 20ih
► INGOA
INGOA je zrasla s covidom. Je brez okusa, barve, vonja, stila, bannerja in imidža. Osebno precenite, skritizirajte, pohvalite, skomercializirajte in uvrstite v glasbeni predal. Boben, bas in kitara so okuženi z distoržnom, flangerjem, sythom in reverb delayem. Vokala ni, saj vam bo videoprojekcija povedala vse.
► SAKRABOLT
Sakrabolt je HC metal skupina iz globin Kranja, ki se je združila januarja 2020, z namenom, da se ustvarja kaotično, groovy – energično glasbo v stilu New York Hardkora / 90s Metalcora in Groove metala. Ustvarjajo s polno silo in širijo KRHC. Za njimi sta dva divja koncerta in trenutno končujejo prvi EP, ki ga bodo verjetno izdali že letos! Pričakujte surov hardcore metal kaos!
Poglej si več na: https://www.facebook.com/sakrabolt/
► SMOKING CACTUS
Smoking cactus so entuziasti indie in na splošno rock glasbe. Pri vajah in v pesmih mešajo skupaj prvine punk rocka, funka, surf rocka, psihadelike, alternative, trapa, rapa in še marsikaj drugega v indie celoto, ki tvori bend, ki je eventuelno prišel iz garaž in kleti v SubArt.
Sestavljeni so iz Jana Čurina (lead vokal, ritem kitara), Tadeja Pernuša (back vokal, lead kitara), Urbana Leskovarja (back vokal, bas, synth) in Neže Dolmovič (bobni). V planu imajo debitno plato (konceptni album), ki bo raziskovala teme romantike, spremembe identitete in umetniške pretencioznosti med drugimi.
Poglej si več na: https://www.facebook.com/smokingcactusband/
____________________________________________
28.11. ob 21ih
► SMETNAKI
Smetnake bi najlažje opisali, kot čredo divjih žrebcev, če 7 glasbenikov lahko štejemo kot čredo. Divjost teh žrebcev pa najlažje vidimo, ko s pomočjo dveh tolkalcev, treh trobil (mislim čist zares sta dve trobili in eno pihalo sam takle pač mamo) in dveh kitaristov ustvarjajo mila sozvočja punk, ska, funk, reggae, hip hop, fusion, metal, klasičnih, ilegalnih, takih-s-katerimi-se-ti-mamica-ne-bi-dovolila-družit zvokov. Ker je njihova glasbena briljanca tako intenzivna, ne priporočamo, da jih poslušate z oblečenimi hlačami, saj vam jih bo sleklo.