Šport

Laser Tag

Kdaj

sobota, 7. 3. 2020

Kje

Klub Bazen Kranj, Stara cesta 25a, 4000 Kranj

Cena

6€ osebo člani KŠK, 8€ osebo ostali

Prijave

Osebno na Info točki KŠK v času obratovalnih ur do srede 4. 3. Na en termin se prijavita dve 3-članski ekipi, skupaj največ 6 igralcev. Zasedenost terminov preveri na: https://tinyurl.com/wr5xe5r

NAČIN IGRE
V temnem prostoru, ki bo osvetljen z reflektorji in led lučkami, da bo reees čist hudo, so postavljene ovire (ograje, sodi, gume…), ki predstavljajo labirint. Vsaka ekipa ima svojo bazo, kjer začne igro. Igralec je opremljen s puško z laserjem ter senzorjem, ki ga nosi na glavi.

Cilj igre je čimvečkrat zadeti člana nasprotne ekipe v območje senzorja. Število zadetkov beleži centralna enota, ki spremlja tudi podrobnejšo statistiko. Ko je igralec zadet, se njegova puška in senzor ob svetlobnem signalu in vibriranju senzorja izklopita. Ampak brez panike – ko se vrneš v bazo, se tvoja oprema ponovno aktivira!
Po 25 minutah se igra konča, sledi pa še pregled rezultatov, ki se jih sprinta iz centralne enote. Zmaga ekipa, ki je v seštevku vseh 3 igralcev večkrat zadela nasprotnika.

ŠTEVILO IGRALCEV
Dve 3-članski ekipi v 30 minutnem terminu (20-25 min igre, ostalo briefing in nameščanje opreme).

Če ste samo trije in nimate nobene ekipe, ki bi igrala proti vam, se vam bo pridružila ekipa, ki prav tako nima nikogar drugega – morda celo postanete prijatelji. Ja, tudi to se dogaja na takih hudih dogodkih!

Igranje je na lastno odgovornost, zato prosim čuvajte nase in na druge!