Mednarodno

Mednarodno usposabljanje programa Erasmus+ “Game Zone” – Malta, 2018

Klub študentov Kranj je v mesecu septembru kot partnerska organizacija sodeloval na mednarodnem usposabljanju mladinskih delavcev z naslovom “Game Zone”. Gostiteljska organizacija Malta UNESCO Youth Association je pripravila projekt, ki je združeval sodelovanje devetih držav: Malte, Slovenije, Estonije, Češke, Nemčije, Poljske, Kosova, Ukrajine in Litve. Usposabljanje je potekalo v kraju Dingli, med 27. septembrom in 4. oktobrom 2018. Za podrobnejše informacije o programu, ciljih projekta in urniku, klikni tukaj.

 

Skupina 30. mladih med 18. in 30. letom je v sklopu glavne teme projekta – Razvijanje vključujoče družbe s pomočjo iger, preko delavnic spoznavala različna orodja za delo z mladimi. Ustvarili so knjižico katere vsebina se nahaja tu – Booklet Game Zone.

Udeleženci usposabljenja, so v nedeljo 6. januarja pripravili kratko predstavitev svojih izkušenj, galerija se nahaja tu.

Te zanima več – kaj je mobilnost mladinskih delavcev, komu je sodelovanje namenjeno in kaj imaš ti kot posameznik od tega da sodeluješ? Na tej povezavi najdeš marsikateri odgovor, vedno pa nam lahko tudi pišeš na mednarodni@ksk.si.

Projekt je sofinanciran iz programa Erasmus+.