Šport

Okrogla miza: Osnove športne prehrane

Kdaj

Nedelja, 27. 6. 2021, 20.00 - 21.30

Kje

Zoom

Cena

Člani KŠK in nečlani brezplačno!

Prijave

 Na temle spletnem obrazcu.

Prehrana je ena izmed osnov za zagotavljanje telesu potrebnih hranil za normalno delovanje ter omogoča podporo pri naši telesni aktivnosti. Kljub temu, da predstavlja pomemben del športnikovega življenja, jo velikokrat podcenjujemo. Na okrogli mizi sebomo dotaknili osnov prehrane športnika s katero bo poskrbel za svoje zdravje in zmogljivost na športnem terenu.
Kot športniki in trenerji se velikokrat srečamo z ogromno količino napotkov, priporočil in nasvetov kaj, koliko in kako pogosto naj športniki jejo, različna mnenja o različnih hranilih, prehranskih dopolnilih itd.
Na okrogli mizi bodo sodelovali kineziologi in
diplomirana dietetičarka, ki bodo skupaj poskusili prebroditi most med teorijo in prakso na temo prehrane za športnike in prehranskih dopolnil. Podali bodo jasne in uporabne nasvete glede prehrane, ki se jih lahko v praksi poslužijo tako športniki in trenerji, kot tudi vsi, ki živimo aktivni življenjski slog in želimo storiti korak naprej za
svoje zdravje in športni napredek.
Več info na:
zvadbodocilja@gmail.com
FB: Z Vadbo do Cilja
IG: zvadbodocilja
Dominika Češek je diplomirana dietetičarka, ki študij nadaljuje na magistrskem programu Dietetika. V praksi se ukvarja z izboljšavo življenjskega sloga posameznikov v okviru prehranskega coachinga, prehransko strategijo športnikov in pripravo delavnic z različnimi prehranskimi tematikami.
Pohiti, število mest je omejeno!