Kultura

PreTM: Kakkmaddafakka + MRFY ODPOVEDANO

Kdaj

petek, 13. 3. 2020 ob 21:00 do 01:00

Kje

TrainStation SubArt

Cena

early bird: ubogih 5 € predprodaja: skromnih 5 € KŠK člani, ostali 8 € na dan eventa: prijaznih 8 € KŠK člani, ostali 12 € na vratih: dobrosrčnih 12 € vsi Vstopke so na voljo Info točki Kluba študentov Kranj

Kakkmaddafakka so več kot le bledi svetlolasi Norveški lepotci z verjetno najbolj kul imenom za bend na svetu. So igriv in zanimiv preplet indie rocka, poskočnih in plesnih R&B ritmov in tipične skandinavske melanholije. Wiki pravi, da so njihovi live nastopi nabiti z energijo – mi mu/ji verjamemo (ne diskriminiramo, lohk je bejba). Poslušat: Gangsta, Touching, Restless.

Dobar dan bo za MRFY in za nas, ker bodo oni po novomeško spet zagodli v naših podalpskih koncih. Najbolj žgoča vroča grupa bo pokazala kako hud indie rock lahko naredimo slovenci. nAjs. Poslušat: Umru zate, Anakin, Always.

Egge – bundesliga čupa in monotoni vokal iz dežele fjordov. Ustvarja svojo obliko skandinavskega indie disco rocka, ki ga dodatno zabeli s komičnimi sporočilci. Poslušat: Swallowing My Own Piss, Old People in Love.