Šport

PreTM Laser Tag

Kdaj

Sobota, 22. 5. 2021, 11.00 - 19.00

Kje

Bazen Kranj

Cena

6€ / osebo člani KŠK 8€ / osebo ostali

Prijave

Preko tega spletnega obrazca.

Za vas imamo prvi dogodek letos, ki bo (če bo vse po sreči) izveden v živo!!! Tukaj je PreTM LASER TAG !!!

Igra bo potekala 3 na 3, kot pretekla leta. Termine bomo razporedili od 11-19h na pol ure. Po potrebi bo razpisanih več terminov. Poskrbljeno bo tudi za ustrezno razkuževanje opreme in dodatne ukrepe, ki bodo potrebni.

ŠTEVILO IGRALCEV
Dve 3-članski ekipi v 30 minutnem terminu (20-25 min igre, ostalo briefing in nameščanje opreme).
Če ste samo trije in nimate nobene ekipe, ki bi igrala proti vam, se vam bo pridružila ekipa, ki prav tako nima nikogar drugega – morda celo postanete prijatelji. Ja, tudi to se dogaja na takih hudih dogodkih!
NAČIN IGRE
V temnem prostoru, ki bo osvetljen z reflektorji in led lučkami, da bo reees čist hudo, so postavljene ovire (ograje, sodi, gume…), ki predstavljajo labirint. Vsaka ekipa ima svojo bazo, kjer začne igro. Igralec je opremljen s puško z laserjem ter senzorjem, ki ga nosi na glavi.
Cilj igre je čimvečkrat zadeti člana nasprotne ekipe v območje senzorja. Število zadetkov beleži centralna enota, ki spremlja tudi podrobnejšo statistiko. Ko je igralec zadet, se njegova puška in senzor ob svetlobnem signalu in vibriranju senzorja izklopita. Ampak brez panike – ko se vrneš v bazo, se tvoja oprema ponovno aktivira!
Po 25 minutah se igra konča, sledi pa še pregled rezultatov, ki se jih sprinta iz centralne enote. Zmaga ekipa, ki je v seštevku vseh 3 igralcev večkrat zadela nasprotnika.

Igranje je na lastno odgovornost, zato prosim čuvajte nase in na druge!

Pohiti s prijavo, saj so mesta omejena!