Info točka

SVEŽenj – She Loves Pablo, Bring on The Vanguards, China_traffic

Kdaj

21:00

1. decembra 2018 - 1. decembra 2018

Kje

Trainstation Subart

Z drugo sezono se spet vrača SVEŽenj, najbolj prijateljsko tekmovanje v glasbi. Spet se bomo spraševali ali so znani in hudi bandi dolgo na sceni, ker so hudi ali so hudi, ker so že dolgo na sceni.  Slišite jih pred ostalimi in še preden postanejo mainstream!

Prvi showdown bo trgal jajca vašim ušesom, saj bo dogodek  povezoval hrvaški stoner rock band She Loves Pablo. Na videz skulirani fantje imajo skupnega ljubezen do fuzz-a, groovy ritmov in hudih riffov. So veterani nastopanja, igrajo po celi Evropi, na našo prošnjo pa bodo prvič do sedaj obiskali Kransterdam in podprli sveže slovenske skupine.

Energijo in vzdušje bosta na začetku ustvarila tekmovalca, Kamničani China_traffic in Bring on the Vanguards, ki se bosta potegovali za freš nagrade:

  • Tour de Slovenija (5 sponzoriranih koncertov po sloveniji in žepnina)
  • 50 potiskanih majic z logom/sliko izvajalca
  • Grafična prenova izvajalca s strani profesionalcev

CHINA_TRAFFIC                                         VS                                        BRING ON THE VANGUARDS

So tri-članska garažna estetika iz kamnika zanrsko izgubljeni nekje med retro indijem in obzirno alternativo

Smer in hitrost dogajanja narekuje ritem sekcija ki ne popušča, kitara in  ekspesivni vokal pa ozvočujeta atmosferno vzdušje. Perspektivni bend je igral že v mnogih klubih in prišel v finale maratona Radia Študent, tokrat bojo svojo glasbo predstavili še Kranjski publiki.

Stil primorskega tria iz Nove Gorice zaznamujejo preprosti, a udarni kitarski rifi, stonerska melodika in izjemna odrska energija. Po treh letih ustvarjalnega premora se skupina vrača na odre predstavljat stare in nove komade, ki narekujejo smer v katero band potuje. Za seboj fantje nosijo izdan demo in nekaj videov, ki si jih oglejte na Facebook strani ali Youtube kanalu.

Glavna ideja SVEŽnja NI tekmovanje; izvajalcem ponujamo možnost, da svojo energijo in strast do glasbe predstavijo širši publiki, in da se jim nekega dne ves vloženi trud poplača.