Info točka

Teden mladih 2020

Teden mladih je največji slovenski mladinski festival, ki se bo letos tradicionalno odvijal že 26. leto. Je edini teden v letu, ki traja devet dni, za njegovo razgibano vsebino in kakovostno izvedbo pa skrbijo aktivisti Kluba študentov Kranj.

Festival že vrsto let privablja obiskovalce, ki so mladi in mladi po srcu. V letošnjem letu za vas pripravljamo več kot 30 različnih športnih, kulturnih, izobraževalnih in glasbenih dogodkov.

Program festivala se bo dnevno odvija že od opoldanskih urah, največ dogajanja pa lahko pričakujete v večernih urah ob poslušanju glasbenih nastopov po različnih kotičkih Kranja.

 

Na Tednu mladih je nastopilo že veliko priznanih slovenskih in tujih glasbenikov, med njimi tudi: Gaby Moreno, S.A.R.S., Parni valjak, Brothers Moving, Lemaitre, Edo Maajka, Hamo & Tribute 2 Love, Big Foot Mama, Elvis Jackson, MI2, Adi Smolar, Dan D, Zablujena generacija, Niet, Ditka, Koala voice, Rocky Leon, Klemen Klemen in mnogi drugi. Festival pa daje možnost tudi svežim, še ne uveljavljenim skupinam na slovenski glasbeni sceni da se tako predstavijo širši javnosti.

Obiskovalci vsako leto na tednu mladih uživajo in že nestrpno čakajo letošnjega!

Več o festivalu, nastopajočih in ostalem dogajanju – objavimo kmalu na novi spletni strani Teden mladih 2020.