Sociala in zdravstvo

Zavarovanje Vzajemna: Zdravje je v rokah mladih

Ste mladostnik, za katerega še vedno starši urejajo obiske pri zdravniku? Ste morda med tistimi starši, ki to še vedno urejajo za svoje že (skoraj) odrasle otroke? Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, v prenovljeni akciji Mladi spodbujajo mladostnike, naj odgovornost za svoje zdravje vzamejo v svoje roke. S paketom Mladi si boste zagotovili vrhunsko zdravstveno oskrbo in druge ugodnosti.

Poskrbite za svoje zdravje
Ko se poškodujete ali zbolite, si želite čim prej priti do ustrezne zdravstvene oskrbe. Čakalne dobe na prvi pregled pri zdravniku specialistu v javnem zdravstvenem sistemu so dolge, morda ste to težavo izkusili že na lastni koži. Po podatkih NIJZ za letošnji avgust je treba na pregled pri dermatologu počakati 266 dni, pri ortopedu pa 153 dni. V tem času pa se lahko zdravstveno stanje posameznika še poslabša. Zato se ne pustite se čakati, ampak poskrbite za svoje zdravje s sklenitvijo paketa Mladi, ki je na voljo vsem med 18. in vključno 30. letom.

Prednosti paketa Mladi
Do zdravnika iz mreže Varuha zdravja boste prišli že v nekaj dneh, za termin, ki vam odgovarja, se bodo za vas dogovorili v asistenčnem centru, saj je brezplačna asistenca del paketa. V paket je vključena tudi pomoč na domu, kritje stroškov zdravil in fizioterapija. Kadarkoli boste v dvomih glede zdravstvenih težav, se boste lahko s storitvijo Dr. Posvet nemudoma posvetovali z zdravnikom prek klepeta v izbrani aplikaciji ali videoklica. Premija za zavarovanje Zdravstvena polica Mladi je v prvem zavarovalnem letu nižja za 50 odstotkov, ob brezplačni včlanitvi v program Varuh zdravja pa boste prejeli še majico, 10-odstotni popust pri sklenitvi zavarovanja Tujina Multitrip, dobroimetje v višini 40
evrov in druge ugodnosti.

Mreža vrhunskih izvajalcev
V mrežo zdravstvenih izvajalcev Varuha zdravja je vključenih več kot 130 domačih in tujih uglednih ustanov in izvajalcev, ki zagotavljajo kakovostno zdravstveno obravnavo, urejene prostore, najsodobnejšo medicinsko opremo, visoke standarde obravnave zavarovancev ter kratko časovno dostopnost zdravstvenih storitev.

Za več informacij o paketu Mladi se dogovorite za posvet s komercialistko svetovalko Špelo Šifkovič Soklič (041 810 975, spela.sifkovic-soklic@vzajemna.si).

Več o zavarovanju lahko izveš tudi na spletni strani: https://www.vzajemna.si/varuj-zdravje/paket-mladi-mladostniki?utm_source=web&utm_medium=ksk&utm_content=clanek&utm_campaign=mladi-paket