Info točka

(P)ostani KŠK-jevec – Pristopna izjava

Živjo! Tu se včlaniš v KŠK ali pa podaljšaš članstvo (ja, vsako leto znova). Oboje je brezplačno, edino, kar moraš narediti, je da izpolneš spodnji obrazec, v katerega naložiš veljavno potrdilo o vpisu, in se na koncu še ročno (z miško ali prstom) podpišeš.

Strinjam se, da prejemam obvestila o projektih, ugodnostih in partnerjih Kluba študentov Kranj preko:

elektronske pošte
SMS sporočil

Naročam Klubu študentov Kranj, da za namen ureditve posredovanja študentskega dela posreduje moje osebne podatke posredniku študentskega dela Mjob (Workforce d.o.o., Koroška c. 1, 4000 Kranj).

Ročni podpis (obvezno) 👇:


S podpisom pristopne izjave postajam član/članica Kluba študentov Kranj in potrjujem, da imam status študenta oz. dijaka, ter zagotavljam, da je moje potrdilo o vpisu verodostojno. Dovoljujem, da me obveščate o projektih, ugodnostih in partnerjih Kluba študentov Kranj. Posredovani podatki bodo uporabljeni zgolj za potrebe poslovanja Kluba študentov Kranj ter vseh organov, ki urejajo študentsko delovanje in v katere se klub včlanjuje ter s katerimi sodeluje. Osebni podatki se v Klubu študentov Kranj in posredno v prej navedenih organih zbirajo, obdelujejo in uporabljajo osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu podatkov (Ur.L.RS.št 94/2007).

S podpisom ste seznanjeni, da lahko v vsakem trenutku prekličete, spremenite ali uredite privolitev za uporabo svojih osebnih podatkov.