Mednarodno

PRIJAVE: Mednarodna mladinska izmenjava Erasmus+ “Nature Reporter” – Tenerife, Španija – oktober 2021

Klub študentov Kranj išče 5 udeležencev za udeležbo na mladinski izmenjavi Nature Reporter, ki bo potekala na Kanarskih otokih – otoku Tenerife. Glavna tema izmenjave je snemanje in fotografija – predvsem naše ljube narave in z njo povezane okoljevarstvene problematike.

Mladinska izmenjava: “Nature Reporter”
Termin: 8. – 17. oktober 2021
Lokacija: Guía de Isora, Tenerife / Canary Islands – Spain
Starostna omejitev: 20 – 26 let
Več informacij: infopack
Prijave: do četrtka, 15. julija – do 12:00preko spletnega obrazca

Projekt Nature Reporter je financiran iz programa Erasmus+. Namestitev, organizacijo in prehrano krije partnerska organizacija Isla CreActiva. Udeleženec/-ka krije le prijavnino v višini 20 € Klubu študentov Kranj ter del potnih stroškov, če le te presegajo zgornjo mejo razpoložljivega pavšalnega zneska 530 €.

Prijavljeni udeleženec mora poskrbeti, da bo v trenutni situaciji, v času omejitve gibanja zaradi Koronavirusa SARS-CoV-2, upošteval priporočila in ukrepe v zvezi z omejitvijo glede potovanj v druge države – pred nakupom vozovnic je obvezna seznanitev z zadnjimi informacijami na spletnih straneh Ministrstva za zunanje zadeve https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-zunanje-zadeve/ in priporočili o začasnih omejitvah potovanj v EU na spletni strani https://reopen.europa.eu/sl. Prav tako udeleženec poskrbi, da v času mladinske izmenjave izpolnjuje pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran).

Prijaviš se lahko z izpolnjenim spletnim prijavnim obrazcem do četrtka, 15. julija – do 12:00. Povratne informacije o izboru kandidatov, ti bomo posredovali na tvoj e-mail naslov do 25. julija 2021.

Če si v dvomih kako mladinska izmenjava sploh izgleda, si lahko pogledaš nekaj utrinkov lanskoletne izmenjave, ki je potekala v Veliki Britaniji, ali pa videoposnetek in utrnike iz izmenjave, ki smo jo pred dvema letoma gostili na Klubu študentov Kranj.

izmenjava v Veliki Britaniji
izmenjava v Sloveniji – video

Za dodatne informacije nam lahko pišeš na spela.ster@ksk.si.