Erasmus+

Razmišljaš o študentski izmenjavi? Si želiš izkušnje življenja v tujini? Izboljšati znanje tujega jezika? Ali pa želiš v tujini pridobiti praktične delovne izkušnje? Izberi Erasmus+!

Kaj?
Mladinsko poglavje programa Erasmus+ nagovarja mladinski sektor in ga spodbuja k organizaciji  učnih mobilnosti za vse mlade v starosti od 13. do 30. leta, ki ponujajo priložnosti neformalnega izobraževanja in priložnostnega učenja v kontekstu mladinskega dela. Spodbuja tudi razvoj kompetenc mladinskih delavcev in voditeljev za organizacijo aktivnosti neformalnega učenja v mladinskem delu ter vključevanje mladih v dialog z oblikovalci mladinskih politik na lokalni, nacionalni, evropski ali mednarodni ravni.

Kje lahko dobim še več informacij?
Odlično izhodišče za raznorazne vrste izmenjav in priložnosti v tujini je MOVIT, Zavod za razvoj mobilnosti mladih; hkrati pa lahko za informacijami pobrskaš na svoji fakulteti, kjer vsako leto pripravijo sejme in različna svetovanja za vse, ki si želijo izmenjav!

Razpis novih kandidacijskih postopkov

UO KŠK razpisuje kandidacijski postopek za: predsednika Dijaškega odbora; štiri člane Dijaškega odbora.

+

NAVTIČNE UGODNOSTI

Navtika navtika in še enkrat navtika! :)

+

3. novembra 2020

Tečaj 3D Modeliranja – Blender

Bi si rad izdelal svoje držalo za svoje robčke? Bi rad delal 3D modele za video igrice? Če si na katero koli vprašanje odgovoril z DA, potem je to pravi tečaj zate! Diagnosticirali smo, da te zanima 3D Modeliranje. Ta tečaj je kot nalašč zate! Odvijal se bo vsak torek v novembru in začel v torek 3. 11. ob 18.00! Pridi in se nauči nekaj novega!

+

15. oktobra 2020

Tečaj WordPress

Si strasten do določene tematike? Bi jo rad predstavil širši množici? Pridi in se nauči umetnosti izdelovanja spletnih strani! Začnemo v četrtek 15. 10. 2020 ob 18.00. Mogoče v živo, mogoče online!

+

KŠK Acrojoga

READY TO FLY? Vadbe acrojoge s trenerko Leo Strniša.

+

Začetni tečaj fotografije

Tečaj vas bo popeljal začetnika skozi celotni krog od prvega teoretičnega spoznavanja s tehniko in žanri, preko prakse na terenu do zaključka v digitalni temnici in končnega produkta. Namenjen je popolnim začetnikom fotografije.

+

Začetni tečaj družabnih plesov

Življenje je plesišče po katerem se moramo spretno gibati. Če se sprašuješ kakšne korake delati in kako migati z boki, lahko ta dvom razbliniš na začetnem tečaju plesa.

+

29. septembra 2020

Spopad komikov

Na Kranjske odre se vrača stand up comedy roast - Spopad komikov 2 ....

+

9. oktobra 2020

Vklopi filter!

Predavanje Vklopi filter! te bo z jasnimi primeri, atraktivnimi analizami in širokim naborom ponujenih pragmatičnih rešitev opolnomočilo z instrumentarijem za doseganje medijske in funkcionalne pismenosti, ter kritične obdelave informacij iz različnih virov.

+

(P)ostani KŠK-jevec

Včlani se v KŠK, ali podaljšaj KŠK članstvo! Brezplačno, iz udobja domačega kavča + zraven dobiš še kjut nagrado.

+

Zapik

ZAPIK je tu! Tokrat si ga lahko prebereš v digitalni različici.

+

4. julija 2020

Volim beach volley – rekreativni turnir v odbojki na mivki

4. 7. ob 10:00 ŠD Fitko v Stražišču Za vse spole in nivoje odbojkaškega znanja.

+

Pravna pomoč

Janez Korošec je pravnik, ki ti bo svetoval po svojih najboljših močeh. Pravna pomoč načeloma poteka preko elektronske pošte, v primeru kompleksnejših problemov, pa se lahko dogovoriš za osebno srečanje. Piši na 𝗽𝗿𝗮𝘃𝗻𝗮.𝗽𝗼𝗺𝗼𝗰@𝗸𝘀𝗸.𝘀𝗶.

+

PRIDRUŽI SE AKTIVISTOM!

Kaj te zanima? Vse, veliko, nič, ne veš? Top, ti si sam za med aktiviste. Če bi rad odkril svoje skrite adute, razvil že znane, ali pa samo nekaj delal iz lušta, nam piši na pr@ksk.si.

+

Evidenca naročil

Evidenca naročil Kluba študentov Kranj

+